Tapas / Fingermat – Cateringmeny
Nr. 1 |
|
VARMT:
Marinerte spareribs KALDT: Spekemat spidd Soltørkede tomater Hvitløksoliven Gresk salat |
(min. 5 pers.) Kr. 295,- pr.pers |
Nr. 2 |
|
VARMT:
Spansk skinke KALDT: Spekemat spidd soltørkede tomater Hvitløksoliven Gresk salat |
(min. 5 pers.) Kr. 295,- pr.pers |
Nr. 3 |
|
VARMT:
Innbakt laks KALDT: Gazpacho suppe |
(min. 5 pers.) Kr. 325,- pr.pers |
Nr. 4 |
|
VARMT:
Hvitløksmarinerte lammespareribs Cajunboller KALDT: 3 sorter sushi |
(min. 5 pers.) Kr. 335,- pr.pers |
Nr. 5 |
|
VARMT:
Pimientos del piquillo KALDT: Ristet asparges m/seranoskinke |
(min. 10 pers.) Kr. 355,- pr.pers |
Norsk tapas
Nr. 6 |
|
VARMT:
Lammespareribs KALDT: Gravet reinsdyrfilet |
(min. 10 pers.) Kr. 340,- pr.pers |
Amerikansk tapas
Nr. 7 |
|
BBQ spareribs m/sweet and sour dip Honningmarinerte kyllingvinger Chillimarinerte scampi m/aioli Cheese topper poteter Strimler av kyllingbryst panert m/urtekrydder og sennepsdipp Cajunboller Loff Smør Aioli Salat |
(min. 10 pers.) Kr. 340,- pr.pers |
Pasta
Nr. 8 |
|
Velg tre typer pasta som serveres med salat, loff, smør og dressing. Er dere færre enn 10 , kan dere få 1 eller 2 typer pasta.Velg mellom:Kyllingpasta i karri Lasagne Pasta de parma Tortelini Skinkepasta i tomatsaus |
(min. 10 pers.) Kr. 185,- pr.pers |
Fingermat og tapas for enklere anledninger
Nr. 9 |
|
Lefse med røkelaks og eggerøre på spidd Lefse med gravlaks og sennepsaus på spidd Spekeskinke med melon på spidd Chorizzo pølse med melon på spidd Lettrøkt skinke med cherrytomat Hvitløksmarinerte scampi på spidd Stangselleri og gulrot med tzatziki |
Kr. 185,- pr.pers |
Kaker fra Kristiania Gourmet |
Klikk her for oversikt |
Endring i antall kuverter må vi ha 4 dager før levering.