Selskapsmat – Cateringmeny

LEVERINGSBETINGELSER I DESEMBER

  • Alle bestillinger må være til minimum 10 personer.
  • Leveringstidspuntet må være innen en time (16.00-17.00, 17.00-18.00, 18.00-19.00, 19.00-20.00)
  • Mellom 18.00-20.00 leverer vi kun på fredager og lørdager ellers er det levering frem til 18.00
  • Maten bør bestilles 3 uker i forveien til helgene, dere kan justere antallet inntil 4 dager før
Forretter
  • 54,-
  • 73,-
  • 71,-
  • 67,-
  • 67,-
  • 67,-
  • 67,-
  • 67,-
  • 71,-
  • 96,-
  • 76,-
  • 63,-
  • 80,-
  • 80,-
  • 75,-

 

Hovedretter

Alle middager serveres med 4 sorter grønnsaker, saus og poteter.

Alle middager, bortsett fra skinkestek, har et minimumskrav på 10 personer.

  • 225,-
  • 235,-
  • 255,-
  • 245,-
  • 265,-
  • 270,-
  • 265,-
  • 335,-
  • 335,-
  • 290,-
  • 235,-
  • 340,-
  • 340,-
  • 335,-
  • 310,-
  • 310,-
  • 240,-

 

Enklere middager

Eisbein m/danske stekepølser
  • med stekte poteter og surkål
  • 220-,

Hel kalkun
  • Varm eller kald kalkun m/Waldorfsalat, poteter, saus, rødkål, loff og smør. Minimum 15 personer.
  • 300-,

 

Hjemmelagde desserter

Vi leverer kaker fra Christiania Gourmet. Se egen side.

 

Alle retter er lagt opp til to serveringer. Kjøtt fra fileter eller plommer kommer helt og skjæres opp av dere hos dere for at dette skal bli best mulig resultat. Steker kommer ferdig oppskåret.

 

Som tilbehør kommer marinerte pærer, stekt frisk champignon og 2 sorter valgfrie grønnsaker. Når det gjelder poteter, kan dere velge mellom vanlig kokte, fløtegratinerte, røsti poteter eller smørstekte poteter. Vår egen saus er lagd på egen kokt kraft, tyttebær og rognebærgele.

  • 74,-
  • 60,-
  • 60,-
  • 60,-
  • 70,-
  • 60,-
  • 86,-
  • 57,-
  • 78,-
  • 85,-
  • 80,-

 

 

 

Kaker fra Kristiania Gourmet
Klikk her for oversikt

Endring i antall kuverter må vi ha 4 dager før levering.