Mat med allergener vises med prikkete linje under. Hold musepeker over eller klikk på den

Jubileumskoldtbord (min. 5 personer)
Røket laks, rekecabarét, rensede reker/reker med skall, sild/kokt ørret, roastbiff, sennepsglassert skinke, ribbe/karbonader, kylling, eggerøre, Waldorfsalat, potetsalat, surkål/stekt løk, remulade, majones300,-
Koldtbord
Samme innhold som jubileumskoldtbord, men uten reker og sennepsglassert skinke.270,-
Luksuskoldtbord I
1/2 hummer, røkt ål, roastbiff, sennepsglassert skinke, Pepper paté, marinert kalkunbryst, røkelaks og eggerøre, gravlaks og sennepssaus, dillstuede poteter, Waldorfsalat og remulade370,-
Luksuskoldtbord II
Fylt svinefilét (ytre), røkt lammelår eller tartar (m/tilbehør), gravlaks og dillstuede poteter, røkelaks og eggerøre, roastbiff, sennepsglassert skinke, saus, Waldorfsalat og remulade350,-
Sjømatbord
1/2 hummer (amerikansk), 1/2 krabbe, reker m/skall, blåskjell, gravlaks, sennepssaus, eller røkelaks m/eggerøre, loff, majones, sitron, eddik og smør400,-
Påleggsbord
Passer til lunsj eller enkle kveldsmåltider; røkelaks og eggerøre, gravlaks og sennepssaus, skinke, Waldorfsalat, roastbiff, remulade og brød og smør195,-
Spekematbord I
Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; eggerøre, potetsalat, rømme, smør, brød og flatbrød230,-
Spekematbord II med rømmegrøt
Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; samme som spekematbord I og rømmegrøt.250,-
Spekematbord III
Seranoskinke, Copa av økologisk gris fra Halstenhov gård (hjemmelagd), speket fjellgris filet (hjemmelagd), italiensk fenikkel salami, spekepølse med parmesan og chilli (hjemmelagd), manchego med melon, potetsalat, eggerøre, loff, brød, flatbrød, smør og rømme.285,-
Spekematfat
Samme som spekematbord, men uten tilbehør.180,-
Osteanretning
Diverse sorter ost m/kjeks og smør. Minimum 6 personer.
Uten kjeks170,-
Med kjeks195,-
Brød og smør
Brød og smør20,-
Kaker fra Kristiania Gourmet
Klikk her for oversikt