1. Julemat med koldtbord (min. 10 personer) |
|
VARMT:
Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) KALDT: Roastbeef m/remulade, kokt ørret/sild, gravet ørret m/sennepssaus, røket ørret m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør |
Kr. 460,- pr.pers |
2. Julemat med koldtbord (min. 10 personer) |
|
VARMT: Pinnekjøtt, kålrotstappe, ribbe, medisterkaker, surkål, julepølse, saus (kan lages glutenfri) og poteter.
KALDT: Roastbeef m/remulade, kokt ørret/sild, gravet ørret m/sennepssaus, røket ørret m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør |
Kr. 480,- pr.pers |
3. Påleggsbord med julepålegg(min. 10 pers) |
|
LUNCBORD:
Gravet ørret m/sennepssaus, røket ørret m/eggerøre, sylte m/sennep, ribbe m/surkål, juleskinke m/Waldorfsalat, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør |
Kr. 250,- pr.pers |
4. Vanlig julemeny(min. 10 pers) |
|
Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) | |
Middels | Kr. 275,- pr.pers |
Stor | Kr. 295,- pr.pers |
5. Julemeny med skinkestek(min. 10 pers) |
|
Ribbe, skinkestek, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) | Kr. 295,- pr.pers |
6. pinnekjøtt(min. 10 pers) |
|
Pinnekjøtt røkt eller urøkt, vossakorv, kålrotstappe, poteter og smør | Kr. 345,- pr.pers |
7. Julemeny med pinnekjøtt(min. 10 pers) |
|
Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse, kålrotstappe, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) | Kr. 355,- pr.pers |
8. Julekoldtbord(min. 10 pers) |
|
Røket ørret m/eggerøre, gravet ørret m/sennepssaus, ribbe m/surkål, sylte m/sennep, røkt svinekam m/Waldorfsalat, roastbeef m/remulade, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør | Kr. 380,- pr.pers |
Julesnitter |
|
5 SNITTER MED: Sylte, laks, ribbe, edamer og okse-/lammerull | Kr. 160,- pr.pers |
Julesmørbrød (vi har glutenfritt brød) |
|
Ribbe, okserull, lammerull, sylte, laks og reker | Kr. 64,- pr.pers |
Varme karbonadesmørbrød (vi har glutenfritt brød) | Kr. 58,- pr.pers |
9. Kalkun |
|
Kalkun, Waldorfsalat, poteter, rødkål og saus (kan lages glutenfri) (min 5 pers. hel kalkun min. 10 pers) |
Kr. 320,- pr.pers |
10. Lutefisk |
|
Lutefisk, bacon, ertestuing og poteter | Kr. 320,- pr.pers |
11. Skinkestek(min. 10 pers) |
|
Skinkestek, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) | Kr. 240,- pr.pers |
12. Risengrynsgrøt(min. 10 pers) |
|
Risengrynsgrøt | Kr. 90,- pr.pers |
13. Juletapas(min. 10 pers) |
|
VARMT:
Sossisser, kalkunspidd, ribbe, pinnekjøtt, varmrøkt hjort flatbiff, spanske kjøttboller, surkål, kålrotstappe, poteter KALDT: Sylte m/sviske, Edamerost, lefse m/gravet ørret, lefse m/røket ørret, lefse m/rakørret, juleskinke m/cherrytomat, Waldorfsalat, sennepsdipp, pariserloff og smør. |
Kr. 390,- pr.pers |
14. Dansk julebord(min. 10 pers) |
|
VARMT:
Dansk fleskestek, danske frikadeller, dansk medisterpølse, lun leverpostei m/bacon, rødkål. KALDT: 3-5 sorter sild, roastbiff m/remulade, røkt ål m/eggerøre, ost, rugbrød, kjeks. |
Kr. 380,- pr.pers |
Desserter |
|
Riskrem med rød saus |
Kr. 74,- pr.pers |
Multekrem | Kr. 88,- pr.pers |
Karamellpudding | Kr. 76,- pr.pers |
Forretter |
|
Rakfisk m/tilbehør | Kr. 82,- pr.pers |
Gravet ørret m/tilbehør | Kr. 75,- pr.pers |
Røkt ål m/tilbehør | Kr. 82,- pr.pers |