Gjør det selv

Levering av catering i Oslo: Klikk her for priser og tider

Tapaskit for 2 pers.

Varmt:
Spanske kjøttboller i tomatsaus, Urtepoteter, Marinerte kyllingklubber, Anduille pølser

Kaldt:
Hvitløksmarinerte scampi, Serranoskinke, Chorissopølse, Manchego, Focaccia, Aioli

  • Varmes på 150 grader i stekeovnen i ca 30 minutter
Kr. 390,-

Biffkit for 2 pers.

Peppermarinert indrefilet med, Fløtegratinerte poteter, Marinerte grønnsaker, Peppersaus

  • Stekes i ovnen på 180 grader 25-30 minutter buk gjerne steketermometer opp til 55 grader på fileen og la den vile i 10 minutter
  • Sausen varmes best i kjele
  • Det er lurt stikke hull i osten på de fløtegratinerte potetene med en gaffel før de settes i ovnen.
Kr. 495,-

Hjortecarrekit for 2 pers.

Hjortecarre, Urtestekte poteter, Stekt rosenkål med bacon, Stekt champignon, Viltsaus

  • Stekes i ovnen på 180 grader: Poteter, rosenkål og champignon må stå 25 minutter, careen tas ut etter 10.15 minutter (ved kjernetemperatur 55 grader) og hviles 10 minutter
  • Sausen varmes best i kjele.
Kr. 495,-

Skogsgriskit for 2 pers.

Marinert svinefilet av økologisk skogsgris, Potetmos med bacon, Grønnsaksratatouille, Estragonsaus

  • Stekes på 180 grader i 20 minutter
  • Sausen varmes best i kjele.
Kr. 390,-

Dessert

Om du ønsker dessert kan vi foreslå

Hjemmelaget sjokoladepudding (til 2 pers.)

Kr. 84,-

3 sorter ost med gelè (til 2 pers.)

Kr. 200,-