Tapaskit for 2 pers:
Varmt:
Spanske kjøttboller i tomatsaus, Urtepoteter, Marinerte kyllingklubber, Anduille pølserKaldt:
Hvitløksmarinerte scampi, Serranoskinke, Chorissopølse, Manchego, Focaccia, Aioli

  • Varmes på 150 grader i stekeovnen i ca 30 minutter
390,-
Biffkit for 2 pers:
Peppermarinert indrefilet med, Fløtegratinerte poteter, Marinerte grønnsaker, Peppersaus

  • Stekes i ovnen på 180 grader 25-30 minutter buk gjerne steketermometer opp til 55 grader på fileen og la den vile i 10 minutter
  • Sausen varmes best i kjele
  • Det er lurt stikke hull i osten på de fløtegratinerte potetene med en gaffel før de settes i ovnen.
495,-
Hjortecarrekit for 2 pers:
Hjortecarre, Urtestekte poteter, Stekt rosenkål med bacon, Stekt champignon, Viltsaus

  • Stekes i ovnen på 180 grader: Poteter, rosenkål og champignon må stå 25 minutter, careen tas ut etter 10.15 minutter(ved kjernetemperatur 55 grader) og viles 10 minutter
  • Sausen varmes best i kjele.
495,-
Skogsgriskit for 2 pers:
Marinert svinefilet av økologisk skogsgris, Stekte båt poteter, Ratatui, Urtesaus

  • Stekes på 180 grader i 20 minutter
  • Sausen varmes best i kjele.
390,-
Lammestekkit for 2 pers:
Lammestek i skiver, Fløtegratinerte poteter, Rosenkål og gulrot, Lammesaus

  • Varmes i stekeovnen på 150 grader ca 30 minutter
  • Sausen varmes best i kjele.
  • Det er lurt stikke hull i osten på de fløtegratinerte potetene med en gaffel før de settes i ovnen.
425,-
Om du ønsker dessert kan vi foreslå:
Hjemmelaget sjokoladepudding (til 2 pers) 84,-
3 sorter ost med gele (til 2 pers)

200,-