Catering
Ønsker dere catering i Oslo som koldtbord, spekematbord eller osteanretninger? Ved festlige anledninger, eller når du bare vil unne deg noe ekstra godt, har vi rikelig utvalg av hjemmelagde retter å velge mellom. Og skulle du, mot formodning, ikke finne noe som frister på denne catering menyen, så skal vi nok finne noe som gjør deg både mett og glad likevel.
Nedenfor er noen forslag til koldtbord. Ønsker du andre catering løsninger, tillegg eller andre deler av et koldtbord er det bare og spørre. Vi gjør hva vi kan for å tilfredsstille dine ønsker!
Levering av catering i Oslo:
Klikk her for priser og tider
Mat med allergener vises med prikkete linje under. Hold musepeker over eller klikk på den
Jubileumskoldtbord
|
Røket ørret, rekecabarét, rensede reker eller reker med skall, sild eller kokt ørret, roastbiff, sennepsglassert skinke, ribbe eller karbonader, kylling, eggerøre, Waldorfsalat, potetsalat, surkål/stekt løk, remulade, majones |
310,- |
Koldtbord
|
Samme innhold som jubileumskoldtbord, men uten reker og sennepsglassert skinke. |
280,- |
Luksuskoldtbord I
|
1/2 hummer, røkt ål, roastbiff, sennepsglassert skinke, Pepper paté, marinert kalkunbryst, røket ørret og eggerøre, gravet ørret og sennepssaus, dillstuede poteter, Waldorfsalat og remulade |
380,- |
Sjømatbord
|
1/2 hummer (amerikansk), 1/2 krabbe, reker m/skall, blåskjell, gravlet ørret, sennepssaus, eller røket ørret m/eggerøre, loff, majones, sitron, eddik og smør |
410,- |
Spekematbord II med rømmegrøt
|
Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; samme som spekematbord I og rømmegrøt. |
250,- |
Spekematbord III
|
Seranoskinke, Copa av økologisk gris fra Halstenhov gård(hjemmelagd), speket fjellgris filet (hjemmelagd), italiensk fenikkel salami, spekepølse med parmesan og chilli (hjemmelagd), manchego med melon, potetsalat, eggerøre, loff, brød, flatbrød, smør og rømme. |
295,- |
Spekematfat
|
Samme som spekematbord, men uten tilbehør. |
190,- |
Kanapéer (pr. stk)
|
Røkelaks, pepperpaté, ost (roquefort, brie, camembert), reker, roastbiff, hummer, sort kaviar, gravlaks (beregn 3-5 pr. person) |
38,- |
Rundstykker (1/2)
|
Salami, ost, skinke, okserull, servelat, egg, tomat og annet. |
36,- |
Osteanretning
|
Diverse sorter ost m/kjeks og smør. Minimum 6 personer. |
|
Uten kjeks |
180,- |
Med kjeks |
205,- |

Catering i Oslo