Catering

Ønsker dere catering i Oslo som koldtbord, spekematbord eller osteanretninger? Ved festlige anledninger, eller når du bare vil unne deg noe ekstra godt, har vi rikelig utvalg av hjemmelagde retter å velge mellom. Og skulle du, mot formodning, ikke finne noe som frister på denne catering menyen, så skal vi nok finne noe som gjør deg både mett og glad likevel.
Nedenfor er noen forslag til koldtbord. Ønsker du andre catering løsninger, tillegg eller andre deler av et koldtbord er det bare og spørre. Vi gjør hva vi kan for å tilfredsstille dine ønsker!

Levering av catering i Oslo:
Klikk her for priser og tider

 

Mat med allergener vises med prikkete linje under. Hold musepeker over eller klikk på den

Jubileumskoldtbord
Røket laks, rekecabarét, rensede reker/reker med skall, sild/kokt ørret, roastbiff, sennepsglassert skinke, ribbe/karbonader, kylling, eggerøre, Waldorfsalat, potetsalat, surkål/stekt løk, remulade, majones 290,-
Koldtbord
Samme innhold som jubileumskoldtbord, men uten reker og sennepsglassert skinke. 260,-
Luksuskoldtbord I
1/2 hummer, røkt ål, roastbiff, sennepsglassert skinke, Pepper paté, marinert kalkunbryst, røkelaks og eggerøre, gravlaks og sennepssaus, dillstuede poteter, Waldorfsalat og remulade 360,-
Luksuskoldtbord II
Fylt svinefilét (ytre), røkt lammelår eller tartar (m/tilbehør), gravlaks og dillstuede poteter, røkelaks og eggerøre, roastbiff, sennepsglassert skinke, saus, Waldorfsalat og remulade 340,-
Sjømatbord
1/2 hummer (amerikansk), 1/2 krabbe, reker m/skall, blåskjell, gravlaks, sennepssaus, eller røkelaks m/eggerøre, loff, majones, sitron, eddik og smør 390,-
Påleggsbord
Passer til lunsj eller enkle kveldsmåltider; røkelaks og eggerøre, gravlaks og sennepssaus, skinke, Waldorfsalat, roastbiff, remulade og brød og smør 190,-
Spekematbord I
Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; eggerøre, potetsalat, rømme, smør, brød og flatbrød 220,-
Spekematbord II med rømmegrøt
Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; samme som spekematbord I og rømmegrøt. 240,-
Spekematbord III
Seranoskinke, Copa av økologisk gris fra Halstenhov gård(hjemmelagd), speket fjellgris filet (hjemmelagd), italiensk fenikkel salami, spekepølse med parmesan og chilli (hjemmelagd), manchego med melon, potetsalat, eggerøre, loff, brød, flatbrød, smør og rømme. 275,-
Spekematfat
Samme som spekematbord, men uten tilbehør. 175,-
Hverdagssnitter
Roastbiff m/brød, røkt laks m/brød, kokt skinke m/brød, skinkerull m/brød og ost m/brød 130,-
Klassiske snitter
5 snitter med henholdsvis røkt ørret og pannestekt eggerøre, håndpillede reker med dillmajones, roastbiff, røkt skinke med hjemmelagd italiensk salat, brie med marmelade fra hardanger 140,-
Luksussnitter
Chilli og hvitløksmarinerte krepsehaler med sitronmajones, røkt ørret med pannestekt eggerøre, marinert roastbiff med skogsoppstuing, suagurk og sprøstekt bacon, hjemmelaget franskpaté med asparges og løk, fransk brie med fikenkompott 150,-
Kanapéer (pr. stk)
Røkelaks, pepperpaté, ost (roquefort, brie, camembert), reker, roastbiff, hummer, sort kaviar, gravlaks (beregn 3-5 pr. person) 36,-
Smørbrød
Reker, røkelaks og eggerøre, skinke, ribbe m/surkål, paté, gravlaks og ost 61,-
Karbonader

55,-

Baguetter
Kylling, laks og eggerøre, spekeskinke og eggerøre, roastbiff, ost og skinke, tunfisk og leverpostei 40,-
Reker

45,-

Chiabata
Kylling, laks og eggerøre, spekeskinke og eggerøre, roastbiff, ost og skinke, tunfisk og leverpostei 45,-
Rundstykker (1/2)
Salami, ost, skinke, okserull, servelat, egg, tomat og annet. 33,-
Osteanretning
Diverse sorter ost m/kjeks og smør. Minimum 6 personer.
Uten kjeks 165,-
Med kjeks 190,-
Brød og smør
Brød og smør 18,-
Kaker fra Kristiania Gourmet
Klikk her for oversikt

Catering i Oslo

Catering i Oslo