Strøm-Larsen er Oslos siste pølsemakeri med eget utsalg. Her lager vi pølser av mange slag. Noen med hvitløk, noen sterke og mange grove varianter prøv noen av våre pølser. Alle blir lagd i naturtarm bortsett fra grillpølsene.

  • Kreolske chillipølser – grov pølse med chilli og hvitløk, vår bestselger av de grove variantene.
  • Chipotlepølse – grov pølse med røkt chili, ganske sterk og uten hvitløk
  • Sambapølse – vår nyeste pølse, en mild chillipølse med røkt koriander, hvitløk og rødvin
  • Danske stekepølser -grov hakket pølse uten for mye krydder, veldig saftig
  • Lammepølse – laget kun av lammekjøtt med hvitløk og provecial krydder(Allergener: melk)
  • Fransk hvitløkspølse – saftig urøkt hvitløkspølse(Allergener: melk, selleri)
  • Rostbratwurst – tysk grov urøkt bratwurst med urtekrydder(Allergener: melk, selleri)
  • Bratwurst – tysk urøkt med karve(Allergener: melk)
  • Debreziner – Middels sterk ungarsk pølse med chilli og paprika(Allergener: melk)Norges mester 2016. Årets hotte krydderpølse.
  • Viltpølser – med hjortekjøtt og enebær
  • Jalapenopølser(Allergener: sennep)
  • Chorizo – spansk spesialitet som vi lager selv, veldig grov med chilli. Disse selger vi rå og bør stekes forsiktig i stekepannen ca 15 minutter
  • Mergues – nordafrikansk pølse med okse og lammekjøtt som er ganske sterk. Denne selger vi også rå.(Allergener: melk)
  • Fjellgrispølse av gris som går ute i valdres hele sommeren(Allergen: melk)
  • Røkt bratwurst(Allergener: sennep)
  • Lammepølse –  med fetaost og soltørkede tomater
  • Weiswurst – mild tysk pølse(lages kun i september og oktober)(Allergener: melk, sennep)
  • Over Oslopølsa – grov pølse med ramsløk
  • Pale ale pølser med cheddar

Vi lager også de tradisjonelle variantene, men etter våre egne oppskrifter med mye kjøtt i pølsene.

  • Wienerpølser – vår bestselger som er smakful og med mye kjøtt(Allergener: melk, sennep)
  • Grillpølser – samme som wienerpølser men uten tarm(Allergener: melk, sennep)
  • Røkte kjøttpølser – etter god gammeldags oppskrift(Allergener: melk)
  • Medisterpølser – disse har vi både i rå og kokte(til jul lager vi også en grovere variant)(Allergener: melk)
  • Sossisser – disse har vi fredager og lørdager bortsett fra til jul når vi selger dem hele uken(Allergener: melk)
  • Vossakorv – hjemmelagd grov med bra med smak(Allergener: melk)
  • Innmatpølse – denne lager vi i midten av november og har frem til jul(Allergener: melk)
  • Dansk medisterpølse – denne grove varianten med litt mere krydder enn den norske lager vi før jul(Allergener: melk)

Pølser fra Strøm-Larsen AS

Pølser