Tapas/Fingermat

Tapas / Fingermat – Cateringmeny

Nr. 1

VARMT:

Marinerte spareribs
Hvitløksmarinerte kyllinglår
Kreolske kjøttboller
Andouillepølser
Hvitløksmarinerte scampi

KALDT:

Spekemat spidd
3 sorter ost
Grønne oliven
Soltørkede tomater
Gresk salat
2 typer sauser
Loff og smør

(min. 5 pers.)
Kr. 255,- pr.pers

Nr. 2

VARMT:

Spansk skinke
Provencial skinke
Marinerte spareribs
Andouillepølser
Honning marinerte kyllingvinger

KALDT:

Spekematspidd
3 sorter ost
Sorte oliven
Soltørkede tomater
Gresk salat
2 typer sauser
Loff og smør

(min. 5 pers.)
Kr. 255,- pr.pers

Nr. 3

VARMT:

Innbakt laks
Lammerullader
Sitronpeppermarinert svinefilet
Varm røkt reinsdyr flatbiff

KALDT:

Gazpacho suppe
Gravet viltfilet
Lefse med gravlaks og sennepsaus
Lefse med røkelaks og eggerøre
Gresk salat
Oliven
Soltørkede tomater
Loff og smør
2 typer saus

(min. 5 pers.)
Kr. 285,- pr.pers

Nr. 4

VARMT:

Hvitløksmarinerte lammespareribs
Teriaki marinert oksefilet
Kyllingspidd med grønnsaker
Kreolske kjøttboller

KALDT:

3 sorter sushi
Gazpacho suppe
Chorizo pølse
Serano skinke
Gresk salat
2 typer sauser
Loff og smør

(min. 5 pers.)
Kr. 295,- pr.pers

Nr. 5

VARMT:

Pimientos del piquillo
Empanadillas
Spanske kjøttboller i tomatsaus
Marinert lammefilet
Stekte små poteter m/aioli
Calamaris

KALDT:

Ristet asparges m/seranoskinke
Manchego ost
Chilli marinerte blåskjell
Marinerte reker
Ristet paprika m/ honning og mandler
Agurkrulader m/ ost
Aioli
Tapasbrød

(min. 10 pers.)
Kr. 315,- pr.pers

Norsk tapas

Nr. 6

VARMT:

Lammespareribs
Lammeboller
Urtemarinerte kyllinglår
Reinsdyr flatbiff helstekt

KALDT:

Gravet reinsdyrfilet
Lefse m/røkelaks
Lefse m/gravlaks
Rakørret i lefse
Fenalår m/melon
Jarlsberg m/druer og paprika
Hvitvinsdampende blåskjell

(min. 10 pers.)
Kr. 300,- pr.pers

Amerikansk tapas

Nr. 7

BBQ spareribs m/sweet and sour dip
Honningmarinerte kyllingvinger
Friterte scampi m/hvitløksdip
Cheese topper poteter
Strimler av kyllingbryst panert m/urtekrydder og sennepsdipp
Cajunboller
Loff og smør
Aioli
Salat

(min. 10 pers.)
Kr. 300,- pr.pers

Pasta

Nr. 8

Velg tre typer pasta som serveres med salat, loff, smør og dressing.
Er dere færre enn 10 , kan dere få 1 eller 2 typer pasta.

 

Velg mellom:

Kyllingpasta i karri
Lasagna
Pasta de parma
Tortelini
Skinkepasta i tomatsaus

 

(min. 10 pers.)
Kr. 160,- pr.pers

Fingermat og tapas for enklere anledninger

Nr. 9

Lefse med røkelaks og eggerøre på spidd
Lefse med gravlaks og sennepsaus på spidd
Spekeskinke med melon på spidd
Chorizzo pølse med melon på spidd
Lettrøkt skinke med cherrytomat
Hvitløksmarinerte scampi på spidd
Stangselleri og gulrot med tzatziki

Kr. 155,- pr.pers

 

Nr. 10

Lefse med røkelaks og eggerøre på spidd
Nachos med ostesaus og dip
Chorizzo pølse med melon på spidd
Hvitløksmarinerte kyllinglår
Hvitløksmarinerte scampi
Stangselleri og gulrot med tzatziki
Fruktfat

 

Kr. 155,- pr.pers

 

Endring i antall kuverter må vi ha 4 dager før levering.